Monday, May 4, 2009

Áron elnöki kampánya - Aron For President


Szóval az Áron tényleg elnökanyag. Először is, az iskolában az iskolaelnöki előválasztáson bejutott az döntő fordulóba: ő a három elnökjelölt egyike. Ez már önmagában is kétségtelenül dicsőség. De hogy a három lánytesója, akiket egyébként heccelni jobban szeret, mint kényeztetni, ilyen odaadással végezze itthon a kampányához a háttérmunkát, az igazán mutatja az elnöki tehetségét. És itthon odaadásból nincs hiány...


Nóra az első számú kampányfőnök: ő szervezi az iskolában a csajokat, hogy minél többen a zseniális és jóképű bátyjára szavazzanak. Ezenkívül ő volt a poszterekhez az anyagbeszerző.
Well, Aron really is presidental material. First of all, he passed the primary election at school and made it into the top three presidential candidates. This in itself is a reason to jubilate. But if you had seen his three sisters' enthusiasm to support his campaign this weekend, you would agree with me that this boy was born with some presidential genes and aura. Nora, Anna and Lili, who, by the way, have not been pampered much by their brother, were still eager to bend over backwards this weekend to make him win.

Nora is the most trusted campaign manager: she took on the job of rallying the girls at school in support of her talented and handsome brother. In addition, she helped get the poster materials ready.Anna a kampányposzterek művészi vezetője, a fotós, és természetesen a brilliáns piros-kék portré alkotója.
Anna is the artistic manager, photographer, and obviously, the creator of the most brilliant red-blue campaign portrait.


Hadd vágjam ide azért zárójelben az eredetit is, hátha a magyar sajtó nem tartotta fontosnak bemutatni ezt a hazafias remekművet:
Let me just paste the original here, as well, just in case you didn't come across this patriotic masterpiece a few months ago:


Lili az asszisztens. Lelkesen vág, ragaszt, naptárat készít, elővesz, elrak, hordja körbe a csokoládét, és a legjobb, hogy a lényegesebb kampánydokumentumokból másolatot készít. Mint például ebből itt:
Lili is the campaign assistant. She is in charge of all the background support, including cutting, gluing, calendar preparation, chocolate distribution, and, most of all, she makes copies of the key campaign documents, such as this one:
A házi kampánycsapatnak köszönhetően ma ez a két poszter került fel az iskolában a folyosó falára:
Thanks to the hard work of our small campaign team, Aron put up these two posters on the hallway walls at Greenbriar West Elementary today:
Related Posts with Thumbnails