Saturday, July 3, 2010

Goodbye School, Hello Summer!

Vége a tanévnek. Vége a tanévnek!!!

Csak az a szomorú, hogy ezzel nem csak az utálatos iskolai nyűgnek van vége, hanem a sok jó mókának, ami az iskolával együtt bezár a nyári szünetre. És persze máris annyi minden hiányzik, pedig még csak egy hete vakációzunk.

Hogy kinek mi hiányzik? Kinek mi.

Nórának leginkább a tánc. A balett, a jazz, a step, a modern tánc, a próbák, az előadások, a táncbarátnők:


Annának a három művészeti órája fog hiányozni: a színház, a zenekar, és a rajz:

A zenekar, és főleg az a nagyszerű ember középen, aki öt éve az Anna zenetanára és karmestere:

És persze hosszú lesz a nyár a Mrs. Meade rajzstúdiója nélkül, de rajzolni legalább egyedül is lehet a világ bármelyik sarkában a nyári szünetben.

Lili az egyetlen, akinek hiányzik a mindennapi iskolába-járás. A reggeli készülődés, az izgalom, a tanárok, az osztályterem, az egész osztály:


De legalább ennyire fogja a nyáron hiányolni a korcsolyaóráit is:
Áron kijárta az általános iskolát, de nem úgy tűnik, hogy ezen sokat keseregne. Azért búcsúzóul lekaptuk a ballagás után Kincaiddel, a legjobb barátjával:

Az iskolából valószínűleg csak az a pár pillanat fog neki hiányozni minden negyedév végén, amikor a kitűnő bizonyítványáért átvette az igazgatótól az okleveleket:

De nem kérdés, hogy minden kitüntetés eltörpül a fociszerelem mellett, és hát nyáron a focicsapat is nyaral, úgyhogy se edzés, se meccs. Muszáj lesz itt-ott kertekben rúgni a labdát:


Akkor hát jöhet a vakáció!
Related Posts with Thumbnails