Sunday, January 25, 2009

Anna 13

I forgot to mention amidst all the skiing and boarding and snowtubing last week that Anna DID TURN 13. She was pretty easygoing about it, however, it means a whole lot to me, because we finally have an explanation for every little annoying thing she does (including constant fussing, no more hugs and kisses in public, makeup for school, too many bad words, not starting homework until 9 p.m., leaving four pairs of jeans laying out in her bathroom, just to name a few): hey, she's a teenager. It's official!

As much as it is a relief, it's a little scary, too. This makes me the mother of a teenager, which I never ever wanted to be. Well, here it is. And it's not terrible, because honestly, I think she is only a part-time teenager. When she is not on teenager-duty, she is smart, sweet, loving, funny, creative, innovative, sometimes even hardworking, which is a really big word when we use it for Anna. And, she is the most talented 13-year-old artist I have ever seen. Look for yourselves:
El is felejtettem a sok síelés meg sznóbordozás közepette, hogy az Anna 13 ÉVES LETT. Az ünnepelt nem csinált nagy ügyet a dologból, de nekem mérdföldkő ez a nap, mert végre megvan a mentség minden bosszantó apróságra (az örökös morgolódásra, arra, hogy nincs több nyilvános puszi a szülőknek, az arcfestékre, arra, hogy este kilenckor kezdi el csinálni a leckéjét meg a szennyes ruhára, ami folyton a fürdőszoba padlóján marad, hogy csak a legrosszabbakat említsem). Elvégre milyen tinédzser az, aki nem viselkedik így?

Szóval ütött az óra; egy tinédzser anyja lettem, amitől mindig rettegtem. Azért a helyzet nem olyan kétségbeejtő, mert Anna szerencsére csak részmunkaidőben tinédzser. Amikor nincs szolgálatban, akkor okos, aranyos, csupaszív, jó humorú, kreatív, sőt néha még szorgalmas is, ami nála igazán nagy szó. Na és persze ő a legtehetségesebb 13 éves képzőművész, akit valaha is láttam. Íme a legújabb képei:


Related Posts with Thumbnails